Referanser og oppdrag

BMC AS har siden etableringen i 2005 gjennomført flere større oppgaver for ulike idrettsområder samt for selskap i næringslivet knyttet til de samme idrettsområdene. Blant selskap og hovedoppgaver som er utført og arbeides med i dag nevnes i kronologisk rekkefølge;
 

Norges Idrettsforbund 2019-2020
BMC innleid konsulent i perioden 01.10.2018. - 15.06.2020 for å bistå NIF i utredning av eventuell felles forsikring for barn og unge som deltar i aktiviteter organisert under Norges Idrettsforbund. Utredningen gjennomføres i nært samarbeid med NIF og særforbundene og skal fremlegges på Ledermøtet i juni 2020.


Daglig leder ArenaSalg 2019-2021

Ansvarlig for oppstart og utvikling av NFFs konsept med "Idrettens egen kioskkjede" tilbake i 2005, har BMC etter en pause kommet tilbake som leder og drifter av kjeden for den neste avtaleperioden som er tegnet med våre mange samarbeidspartnere og leverandører - foreløpig t.o.m. 31.12.2021.  Se www.arenasalg.no

Mer informasjon under NFF oppgaver og konsulentoppdrag nedenfor.


Ullevaal Stadion Idrett / Klubb Ullevaal 2019

Innleid hos ovennevnte selskap fra januar 2019 for planlegging, gjennomføring og oppfølging av aktiviteter i tett samarbeid med Salgsleder og Daglig leder i de to selskapene. Uvikling av e-billetter og innsalg av kundeaktiviteter til våre VIP partnere ved nasjonalanlegget knyttet opp mot landskamper i 2019 sesongen, samt oppfølging av kundetilfredshet mot de samme målgruppene. Herunder også eget klubbprosjekt for Mesterfinalen 2019 som spilles i mars.

Informasjon om selskapene og aktiviteter under: ullevaal-stadion.no og klubbullevaal.no

Ullevaal Stadion Idrett AS 2018

Prosjekt innleid gjennom BMC i 2018 og fra planlegging til ferdig gjennomførte arrangement, for koordingering av salg- og markedsføring av billetter til ulike målgrupper innen idretten og ulike organisasjoner sommerens to store events ved nasjonalanlegget - samt koordinering av kundeleveranser, markedsinnhold partnere, besøka- og overnattinger ved Ullevaal Stadion før og under arrangementene.
 

Ullevaal Xtreme lørdag 16. juni 2018. Det største motorshov i Norge så langt med André Villa, vår X-game stjerne i kobbel med de største ekstremsport stjernene innenfor crosssykler, sparkesykler, BMX sykler og snøscutere. Se mer her på linken www.ullevaalx.no
 

Summer Classic, lørdag 11. august 2018. Vår superstjerne Mats Zuccarello i spann med Henrik Lundqvist inviterere sammen med verdensstjerner fra NHL til supermatch når det legger is på Ullevaal Stadion andre lørdagen i august. Stormatchen sist første på denne størrelse i Norge og kampen kan bivånes i shorts fra tribunen en varm sommerkveld. Les mer på Summer Classic

 
Oslo Fotballkrets 2016-2017

Leid inn på prosjekt kontrakt for Salg/markedsføring og kommunikasjon fra 2016, med utvikling og innsalg av partneravaler og konsepter på kretsnivå i samarbeid med daglig leder - bistand med løpende kommunikasjon internt og eksternt i forhold til partnere og idrettskontakter, klubber og kretser.

Gjennom denne perioden bl.a. utviklet og lansert høsten 2017 vår første pilot i vårt nye kamptilbud for de aller yngste spillerne i klubbene, gjennom rekrutteringskarusellen - OBOS Miniligaen - treerfotball uten keeper for seks og syvåringer, gutter og jenter. Egne minibaner med lave profilerte vant tatt frem for dette hos Oslo Fotballkrets i samarbeid med et knippe sentrale samarbeidspartnere/sponsorer - til fritt utlån hos arrangørklubber ved full utrulling i 2018 sesongen.Med oss i en langsiktig satsning på denne spillformen for de yngste har vi lokalt fått med store selskap som OBOS, Coop, PostNord, Nike og Torshov Sport

www.fotball.no/kretser/oslo/

Artikkel og bilder fra pilot arrangement - Ready 15. oktober 2017
 

KFUM-Kameratene Oslo 2015-2016

BMC leid inn i en fem-måneders periode fra november 2015 og ut mai 2016 som ekstra ressurs på markedssiden i klubben.

Utvikling, innsalg og oppfølging av nye markedskonsepter ovenfor nye potensielle sponsorer og samarbeidspartere for KFUM-Kam etter opprykket til OBOS-ligaen for 2016 sesongen. Planlegging og gjennomføring av disse oppgaver i tett dialog med daglig leder og styre/markedsråd i klubben - referanse i dette arbeidet kan hentes inn fra daglig leder.kfum-kam.no/portal/theme/organization/main.do

 

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund

Tilknyttet prosjekter og ulike engasjement  kontinuerlig siden 2004.

BMC har vært tilknyttet NFF som konsulentselskap siden 2004, med utviklng og gjenomføring av mange ulike prosjekter og oppdrag - i samarbeid med NFFs samarbeidspartnere.

BMC har sammen med NFF etablert kioskkjeden ArenaSalg i idretts Norge (eies av NFF), og har siden oppstarten i 2004 vært daglig leder for driften av kioskkjeden. Reforhandling av alle leverandører gjennomført høsten 2018 og BMC avtale med NFF for drifting av kioskjeden er gjort t.o.m. 2021. 

www.fotball.no/

arenasalg.no


Les mer


Ullevaal Stadion
Ullevaal Stadion

Prosjektleder – US utbygging / Vital Eiendom (2006-2008)

Engasjert av Norges Fotballforbund og datterselskapet Ullevaal Stadion AS som Prosjektleder. Planleggingsmøter og forberedelser for Vital Eiendoms søknad høsten 2006, for storutbygging av US området – inkludert hotell, forretnings- og kontorområder, storsal med mer.

 

Sekretær - US utbygging Bendit svingen (2011-2014)

Innleid som sekretær i prosjektgruppen vedrørende planlegging for utbyging av Bendit-Svingen ved Ullevaal Stadion - ferdigstille landslagsarenen.


Les mer


Vålerenga Invest Fotball AS
Vålerenga Invest Fotball AS

Vålerenga Breddeprosjekt - Vålerenga Fotball 2007-2009

Målsetting prosjekt - etablere en tettere relasjon og et bedre samarbeid med breddeklubbene i Oslo, knyttet opp mot kompetanseoverføring fra Vålerenga Fotball til utvalgte breddeklubber i Oslo regionen. 

 


Les mer


Særforbundene (SFA)
Særforbundene (SFA)

Sponsorater / utvikling av samarbeidsavtaler og konsept (2007-2011)

BMC er sentral og langsiktig partner for salg, markedsføring og utvikling av samarbeidsavtaler og konsepter for de mange ulike særforbundene som er knyttet til SærforbundsAlliansen (SFA) - med opsjon om videre samarbeid etter dagens gjeldende avtale.


Les mer


Kolbotn IL
Kolbotn IL

Sponsorater / utvikling av samarbeidsavtaler og konsept (2008-2010)

BMC sentral partner for Kolbotn IL (Toppserien kvinner) for inngåelse av langsiktige samarbeidsavtaler for hovedpartnere til kubben og kvinnefotballen spesielt.

Kolbton IL (Toppserien kvinner) : www.kolbotnilkvinnefotball.com


Les mer